Wil je meer tijd voor wat echt belangrijk is?

>> Jouw klanten <<
>> Jouw “Core Business” <<
>> Jouw online bedrijf <<

 

Ben je het beu om geld te laten liggen?

>> Wil je je omzet optimaliseren?

>> Wil je je omzet verdubbelen?

>> Wil je doorgroeien naar the Next Level?

 

Weet je niet hoe je een academie of webshop opbouwt?

>> Heb je een hekel aan “De Techniek”?

>> Of heb je geen goed CRM systeem?

>> En vind je “Funnels” niet leuk of moeilijk?

 

Ik vroeg daarnet aan Stefanie “Hoe lang werken wij nu al samen?”
Het blijkt dus bijna 3 jaar te zijn, maar het voelt als 5 jaar! Dat komt omdat we al zoveel watertjes samen doorzwommen hebben.

Toen Stefanie voor mij begon te werken had ik een basic website. Meer niet. We zijn dus begonnen met deze uit te bouwen naar een website met wat aanzien en er blogs op te verwerken. 1 website werden al gauw 2 websites omdat er noodzaak was aan een webshop.

Na een nieuwe route te hebben gekozen voor mezelf heeft Stefanie me dan ook volledig bijgestaan in het ombouwen van een van die websites naar een Online Academie. Dit heeft ons beide best wat grijze haren gekost maar met vallen en opstaan zijn we hier veel sterker uit gekomen. Een Academy werd was natuurlijk niet voldoende, daar hoorde een gratis item bij, daar hoorde een funnel achter. Mensen komen niet vanzelf dus kwamen er webinars die dan weer ingevuld werden door advertenties via FB en IG.

Stefanie zorgde er steeds voor dat mijn vragen en grillen op de beste manier ingevuld geraakte. Dit jaar kwam Corona en heb ik mij volledig gegooid op de uitbouw van mijn webshop. Ook hier kwamen wat problemen bovendrijven want de oude webshop kon de capaciteit niet aan. Door technische problemen hebben we dan ook de beslissing genomen om volledig van “0” terug te starten en een nieuwe webshop op te zetten. Dankzij Stefanie, die haar slaap ervoor heeft gelaten, was deze op dag 3 terug online.

Stefanie staat altijd in de frontlinie om problemen mee op te vangen. Ze denkt mee met je zaak en doet waar mogelijk voorstellen tot verbetering. Ik ben dus zeer tevreden 😊

Tina Favache

Owner Quali-Time

Dit kan ik jou aanbieden

>> Ik ondersteun je 12 tot 18 maand met jouw techniek.

>> Ik bouw je volledige CRM & Leadmachine op vanuit Active Campaign.

>> Ik leg de bouwstenen voor een webshop en een online academie via Active Campaign.

>> Ik koppel al je online techniek bespaar je honderden euro’s.

>> Je krijgt een luisterend oor die met je meedenkt wanneer dat nodig is.

>> Je leert de basiskneepjes van het vak voor noodgevallen.

>> Na het opbouwtraject zoeken we samen een gepaste Va of online expert om alles bij te sturen en te optimaliseren.

DUS …

We bouwen samen aan jouw online business en jouw toekomst!

MAAR …

Ik heb maar plaats voor 7 mensen vanaf 1 juni 2021 dus wees er snel bij!

 

FAQ

 

What's in it for me?

Je krijgt inzicht in je klantenbestand, je potentiële klanten maar ook in de opbouw van je bedrijf.
Processen en klantenstromen worden geoptimaliseerd waardoor je omzet verhoogd.
Je krijgt meer ruimte om te experimenteren en nieuwe zaken uit te testen binnen je eigen bedrijf.
Je krijgt 1 op 1 contact met mij alsook een luisterend oor als het niet meezit om je een concept wil bespreken.
Je krijgt een extra paar ogen die alles mee in de “gaten” houdt, ook wanneer je er even niet bent.
Je krijgt meer tijd voor je klanten en voor je eigen groei.
Het is 100% op maat want een “Quick Fix For All” daar doe ik niet aan mee.

Is dit aanbod geschikt voor mij?

Dit is niet voor iedereen geschikt en ik werk ook niet met iedereen samen.
Voor wie is het bedoeld?
>> Ondernemers met een minimale omzet van €3500 per maand.
>> Ondernemers die coachen en nog steeds alleen werken of enkel administratie / sociale media uitbesteden.
>> Ondernemers die op dit moment geen of een beperkte funnel staan hebben.
>> Ondernemers die graag een stuk van hun “online” bedrijf willen automatiseren.
>> Ondernemers die hun CRM systeem willen optimaliseren en stroomlijnen.
>> Ondernemers die nog geen of beperkt omzet halen uit een online bedrijf.

Dus dit is absoluut niet voor iedereen en ik start jaarlijks maximaal 7 ondernemers op in dit traject. Dus VOL = VOL!

 

Kan ik gebruik maken van de KMO Portefeuille?

Helaas komt dit traject niet in aanmerking voor de KMO Portefeuille. Bovendien kies ik voor een intensief traject met de ondernemer waardoor ik geen tijd noch energie wil steken in ondersteuning van de overheid. Bovendien is de commitment hoger wanneer je er echt zelf elke euro in stopt.

Ik sta garant voor kwaliteit en duurzame werkmethodes waar je na de samenwerking nog lang kan op voortborduren zonder schrik te moeten hebben voor een financiële dip of een faillissement.

Hoe lang duurt de samenwerking of het traject?

Het traject duur minimaal 12 maanden en maximum 18 maanden. In de laatste maanden van het traject wordt een gepaste expert ingeschakeld die het overneemt en verderzet zodat je nooit meer wakker hoeft te liggen van je techniek.

Je zal tijdens dit traject wel aangeleerd worden hoe alles werkt en je wordt meegenomen in je strategie. Ik vind het heel belangrijk dat je weet als ondernemer hoe je bedrijf werkt maar ook hoe de techniek opgebouwd is. Bepaalde basis acties moet je wel nog kunnen uitvoeren in noodgevallen. We gaan ervan uit dat het niet nodig zal zijn maar je weet nooit wat er gebeurt in de toekomst zodat je indien nodig kan overnemen.

 

Waarom kunnen er maximum 7 mensen starten?

Ik sta garant voor kwaliteitsvolle dienstverlening maar ook voor een 1 op 1 contact met mijn VIP klanten want dat zijn jullie dan ook echt! Jullie krijgen prioriteit en komen binnen mijn bedrijf op nr. 1 te staan. Daarom wil ik ook meteen transparant zijn. Eerlijkheid duurt het langst, ook wanneer het fout loop of de samenwerking loopt niet zoals gewenst word er communicatie aan de man gebracht.